DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Forårs- og velgørenhedskoncert

08.03.2014 kl. 13:00 Sct. Pauls Kirke, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kendte aarhusianske kunstnere synger til fordel for børn og kvinder i Syrien. Hør Ann-Mette Elten synge sange fra sin seneste udgivelse ”Adagio”, singer/songwriteren Annekei, rocksanger Kris Herman og RAMABrass - Royal Academy of Music Aarhus.

For kun 100 kr. kan du den 8. marts kl. 13:00 opleve en spændende og anderledes koncert og samtidig hjælpe kvinder og børn fra Syrien i flygtningelejren NIZIP på grænsen mellem Tyrkiet og Syrien. 

Erhvervskvindeorganisationerne Soroptimist International og Zonta Aarhus ønsker at sætte focus på verdens urimeligheder og konsekvenser over for kvinder og børn i det krigshærgede land Syrien. Organisationerne har derfor samlet en bred vifte af aarhusianske kunstnere, der spiller uden honorar til en stor velgørenhedskoncert i Sct. Pauls Kirke i Aarhus.

Koncertprogram

Til koncerten vil Ann-Mette Elten synge sange fra sin seneste udgivelse ”Adagio”. Endvidere byder programmet på sange af singer /songwriteren Annekei, der har succes i New York, rocksanger, musiker og performer Kris Herman - samt RAMABrass der står for Royal Academy of Music Aarhus med 10 messingblæsere der i repertoiret spænder fra renaissancemusik til næsten nyskrevet musik dirigeret af Niels-Ole Bo Johansen - Det Jyske Musikkonservatorium.
Ud over de musikalske indslag fortæller læge Azza Khalil fra Aarhus Universitetshospital om baggrunden og forholdene omkring konflikten i Egypten og Syrien.


Hjælp til flygtningelejr

Overskuddet går ubeskåret og direkte til flygtningelejren NIZIP på grænsen mellem Tyrkiet/Syrien - et projekt der er opstartet i efteråret 2012 i fællesskab mellem Soroptimist International og den Tyrkiske stat. Der bor i dag ca. 5.200 i lejren. I første omgang har man hjulpet med 950 pakker basis fødevarer og tøj, fordi vinteren pludselig kom. Der mangler også læge- og psykologhjælp.
Den langsigtede plan er at igangsætte skoleundervisning og forbedre sundhedsforholdene herunder forsyning af sundere mad.